Testoni kudo

Të ndërtuar për testim në terren, Matësit tanë Portativ Multiparametrik janë të qëndrueshëm dhe në lartësinë e duhur! Merrni lexime të besueshme dhe të qëndrueshme ku dhe kur ju nevojiten.

Lexo Më Shumë

New GroLine AGS (Sistem i Automatizuar i rritjes)

Kontrollon dhe monitoron dritën,sasinë e ujit dhe kushtet mjedisore për bimët tuaja.

Lexo Më Shumë

edge ® Tablet Meters

I dizenjuar me parametra modern,edge ® është një pH metër, një matës i shkëlqyer konduktiviteti, oksigjeni të tretur i cili ofron matje të sakta dhe tepër lehtë të realizueshme.

Lexo Më Shumë

Partneri juaj ne biznes

Si një lider në shkencën e matjes së pH dhe realizimin e titrimeve, ne ndihmojmë profesionistët të kryejnë testimet që ata duan të realizojnë.

Lexo Më Shumë

Shërbimet

Sepse Ne I Vlerësojmë Klientët Tanë

Nuk është gjithcka vetëm shitja e instrumentave analitik. Ne përpiqemi fortë të ofrojmë shërbimin më të mirë dhe suportin tonë që ju të gjeni zgjidhjen më të mirë për problemin tuaj.

Konsulenca

Ne bisedojmë me ju para dhe pas blerjeve tuaja, duke u konsultuar me ju dhe duke folur rreth instalimit të produktit, përdorimit të tij, proceduarat laboratorike, metodat e implementimit dhe përgatitjen e mostrave.

Kujdesja per instrumentat Hanna

We grant evaluation of used instrumentation, instruments calibration, scheduled periodic maintenance and reparation of Hanna's Instrumentation.

Inspektime

Teknikët tanë vizitojnë klientët për t’i ndihmuar dhe asistojnë në implementimin e instrumentave.

Platforma cloud

Shumë lehtë ju mund të menaxhoni dhe kontrolloni systemin tuaj të të dhënave në kohë reale pa një ndihmë ekstra profesionale.

Industritë

Ku mund ta gjeni ndihmën tonë

Agrikulturë dhe Fertilizim

Mëso si ne i ndihmojmë fermerët në cdo cepë të botës.

Instrumente & shërbime për agrikulturën

Instrumente dhe shërbime të nivelit të lartë që ndihmojnë fermerët të përmirësojnë prodhimin.

Lexo Më Shumë

Ushqim dhe Pije

Mishi, qumështi , verë, birrë …. Ju na thoni ne ju ndihmojmë.

Instrumente & shërbime për të testuar ushqimet

Përmirësoni sigurinë dhe higjenën në prodhimin e ushqimit dhe qumështit me instrumentet tona.

Lexo Më Shumë

Laborator dhe Paisje

Instrumenta dhe paisje që do t’ju ndihmojë ju në punën tuaj

Instrumente të krijuara për të realizuar më mirë testimet tuaja

Merrni instrumentet më të sakta në treg së bashku me mbështetjen tonë në cdo kohë.

Lexo Më Shumë

Proces dhe Paisje

Ajo cfarë dëshironi ju dhe kualiteti për ne janë miqtë tanë më të mirë

Instrumente për Testimin e Proceseve Industriale

Le të bashkëpunojmë së bashku për të përmirësuar proceset tuaja me produktet tona të jashtëzakonshme.

Lexo Më Shumë

Produktet

Zbuloni partnerët tuaj më të mirë të biznesit

All prices are VAT excluded and without shipping costs, unless otherwise stated. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenia) — VAT ID SI92346669 ©2021 All rights reserved