Shurup & Mjaltë

Shurup & Mjaltë

Shurupi i panjës dhe mjalti janë mallra që përdoren çdo ditë për një sërë qëllimesh. Ndërsa mjalti mund të prodhohet në mbarë botën, shurupi i panjës prodhohet kryesisht në Amerikën e Veriut dhe ka një sezon shumë të kufizuar. Testimi i produktit tuaj për sheqer (vlera Brix) i kursen vetes kohë dhe para duke ditur saktësisht se çfarë lloji mjalti ose shurupi panje keni, në mënyrë që të ketë cilësinë më të mirë në treg.

Items 1-8 of 74

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 74

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara