Akuariume

Akuariume

Kafshët tuaja ujore mund të jenë në vështirësi nëse nuk plotësohen kushtet optimale për jetesën e tyre. Uji i pastër në dukje në një akuarium nuk do të thotë që gjithçka është e sigurt dhe e shëndoshë, dhe parametrat mund të zhvendosen shumë shpejt dhe kjo mund të sjelli probleme për akuariumin tuaj. Testimi i ujit në akuariumin tuaj ju paralajmëron për çdo problem. 

 

Items 1-8 of 109

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 109

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara