Mishi

Mishi

Me miliarda paund mish konsumohen çdo vit vetëm në Shtetet e Bashkuara prandaj optimizimi i përpunimit, prodhimit dhe shpërndarjes së mishit është në një nivel të lartë. Për të garantuar një produkt mishi cilësor dhe më e rëndësishmja i sigurt, testimi duhet të bëhet në çdo hap prodhimi. Testimi nuk duhet të marrë kohë; duhet të jetë i shpejtë, i lehtë dhe madje i monitoruar vazhdimisht për ju në mënyrë që të keni produktin më të mirë të mundshëm.

Items 1-8 of 148

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 148

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara