Mjedisi

Mjedisi

Monitorimi mjedisor i ujit është siguria jonë për të ndihmuar në zbulimin e ndryshimeve mjaft herët në mënyrë që të ndërmerren veprime. Testimi mjedisor i cilësisë së ujit është një tregues i shkëlqyeshëm i shëndetit të përgjithshëm mjedisor dhe nëse duhen marrë masa përmirësuese. Ka një gamë të gjerë produktesh që përputhen me nevojat tuaja të testimit, qofshin ato testues të thjeshtë apo instrumenta më profesionalë. 

Items 1-8 of 206

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 206

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara