Industria e naftës dhe nënprodukteve të saj

Industria e naftës dhe nënprodukteve të saj

Në një industri me kaq shumë rregullore, është e domosdoshme që të keni monitorim të kujdesshëm të produkteve të naftës nga nafta e papërpunuar fillestare deri tek produktet e gatshme. Testimi jo vetëm që ju sjell dobi me klasifikimin e një produkti, por ka edhe ndikime mjedisore. Nuk ka qenë kurrë më e lehtë për të testuar lagështinë, për të ruajtur përputhjen me ASTM D664, kloruret dhe më shumë.

Items 1-8 of 164

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 164

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara