Studime

Studime

Kur në kërkimim shkencor është thelbësore të ruhen parametrat kritikë për të kontrolluar variabla të shumta me saktësi të lartë, përdorimi i teknologjisë analitike mund të ndihmojë në përmbushjen dhe tejkalimin e standardeve. Monitorimi i të gjithë parametrave të nevojshëm siguron saktësi eksperimentale kur punoni me instrumente që ju japin besueshmëri, saktësi dhe përsëritshmëri.

Items 1-8 of 245

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 245

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara