Vera

Vera

Pavarësisht nëse njerëzit prodhojnë verë në një kantinë të vogël ose të madhe, ata presin që vera e tyre të jetë e sigurt, estetikisht e këndshme dhe e qendrueshme. Testimi i verës tuaj gjatë gjithë procesit të prodhimit të verës ndihmon për të hequr supozimet se si do të jetë shija dhe cilësia e verës përfundimtare. Siguroni cilësinë e verës tuaj me produktet tona të testimit. 

Items 1-8 of 92

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 92

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara