Trajtimi i ujit

Trajtimi i ujit

Proceset industriale historikisht kanë lëshuar shumë mbetje duke ndotur ujërat komunalë dhe natyrorë duke sjellë pasoja për mjedisin. Ka rregullore strikte për trajtimin paraprak të mbetjeve industriale. Ekziston një gamë e gjerë instrumentesh për të testuar të gjithë parametrat tuaj si në vend ashtu edhe automatikisht.

Items 1-8 of 288

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 288

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara