Akuakulturë

Akuakulturë

Akuakultura detare dhe e ujërave të ëmbla janë një pjesë jetike e zinxhirit të furnizimit me ushqim në botë. Ndërsa kërkesa vazhdon të rritet, nevojiten testime të shpeshta të parametrave kimikë për të siguruar shëndetin e peshqeve dhe cilësinë e mjedisit përreth.

 

Items 1-8 of 132

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 132

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara