Uji i ndotur

Uji i ndotur

Çdo hap i procesit të trajtimit të ujit, kërkon monitorim të rreptë pasi parametra të ndryshëm në çdo fazë do të ndikojnë në trajtimin e ujërave të zeza. Ne ofrojmë gjithçka që ju duhet që nga balancimi i parametrave të ujit si pH deri te testimi i COD/BOD.

Items 1-8 of 282

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 282

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara