Sera

Sera

Serat kanë një mori parametrash për të monitoruar: nga ekspozimi ndaj dritës, te uji i ujitjes, te toka, plehrat dhe ujërat e rrjedhës, dhe më pas produkti i përfunduar. Me kaq shumë gjëra për të analizuar, gjëja e fundit që nevojitet është që të shfaqen probleme me të korrat. Testimi së bashku me rregullimet automatike mund të ndihmojnë për të garantuar rendimentin e përsosur.

Items 1-8 of 133

Page
Set Descending Direction

Items 1-8 of 133

Page
Set Descending Direction
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara