Agrikulturë

Agrikulturë

Agrikultura merr shumë forma, nga kopshti i shtëpisë deri te serrat komerciale, megjithëse të gjitha kanë një qëllim të përbashkët; ato mbështesin rritjen e bimëve. Një popullsi gjithnjë në rritje do të thotë se kërkesa për ushqim nuk ka qenë kurrë më e lartë. Testimi, monitorimi dhe rregullimi i parametrave të rritjes ndihmon në maksimizimin e efikasitetit, cilësisë dhe rendimentit.

  • Sera
  • Ferma

Sera

Sera

Serat kanë një mori parametrash për të monitoruar: nga ekspozimi ndaj dritës, te uji i ujitjes, te toka, plehrat dhe ujërat e rrjedhës, dhe më pas produkti i përfunduar. Me kaq shumë gjëra për të analizuar, gjëja e fundit që nevojitet është që të shfaqen probleme me të korrat. Testimi së bashku me rregullimet automatike mund të ndihmojnë për të garantuar rendimentin e përsosur.

Custom Category Image

The Ultimate Guide to Testing Soil pH Blog

This all-encompassing guide will help anyone who is just starting out with soil pH testing. (And experienced growers will be able to learn something, too!)

Read Now
Category Image

Ferma

Ferma

Without a doubt, cultivation of the land to provide sustenance is a hefty job. Whether you work a family farm or a corporate one, you need to test your soil and products in order to boost growth and yield. Testing can be durable, portable, and easy so that you can have the best harvest possible.

Custom Category Image

The Benefits of Fertigation and Irrigation Control Blog

There have been many advances in irrigation since its beginning & new technologies make it easier than ever to control water flow, fertilizer, nutrients & more. Learn how automating your system can optimize your growing operation.

Read Now
Category Image
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara