SKU
HI7089M

Tretësirë standarde 125 g/L NaCl (shishe 230 ml) - HI7089M

24,00 € 2.640,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 24,00 EUR (2.640,00 Lekë)

In stock

HI7089M është një tretësirë standarde NaCl 125 g/L me cilësi premium për kalibrimin e matësve të kripshmërisë dhe ISE-ve të natriumit. Solucionet e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri për të siguruar cilësinë e solucionit. Linja e solucioneve të kalibrimit të Hanna është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • 125 g/L tretësirë ​​standarde NaCl
  • Shishe e papërshkrueshme nga ajri për të siguruar cilësi maksimale
  • Numri i lotit dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë

125 g/L Tretësirë ​​standarde NaCl

HI7089M është një tretësirë standarde kalibruese e NaCl me cilësi premium 125 g/L e prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra me pastërti të lartë, ujë të dejonizuar dhe enë qelqi të klasit A ​​në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometra të çertifikuar. Vlerat e raportuara janë të gjurmueshme në NIST Standard Reference Materials (SRMs).  

Shishe e papërshkrueshme nga ajri

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës.

  • Buferët Hanna janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara