SKU
HI70031p

Tretësirë Standartde për Konduktivitetin 1413 µS/cm (25 x 20mL) - HI70031P

34,00 € 3.740,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 34,00 EUR (3.740,00 Lekë)

Out of stock

HI70031P është një tretësirë për standartizimin e përcueshmërisë 1413 μS/cm. Çdo bufer ka numrin e lotit dhe datën e skadimit të stampuar në të dhe realizohet në mënyrë të tillë duke siguruar freski sa herë që hapet. Linja e kalibruesve të Hanna-s është formuluar posaçërisht për të skaduar pas 5 vitesh nga data e prodhimit për një bustinë të pahapur. HI70031P përmban 25 bustina me 20 mL bufer.

  • Paketim i volitshëm për një herë
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të shtypura në çdo bustinë

HI70031P është një tretësirë standarte e përçueshmërisë 5,000 μS/cm e standardizuar me një matës përçueshmërie që është kalibruar me klorur kaliumi NIST 2202 SRM (Standard Reference Material) në ujë të deionizuar për përdorim analitik në përputhje me ISO 3696/BS3978. Pajisjet shtesë të përdorura në përgatitjen e zgjidhjeve përfshijnë balancat e çertifikuara të kontrolluara në peshë, qelqrat e klasit A dhe termometrat e çertifikuar.

 

Lehtësia e paketimit individual

  • Ideal për përdoruesit që nuk kalibrojnë shpesh
  • Ideale për përdorim në terren
  • Çdo paketim është i freskët
  • Paketimi parandalon oksidimin nga drita UV që mund të ndryshojë vlerën bufer

 

Çdo bustinë ka të shënuar nr. Lot dhe datën e skadimit.

  • Buferët Hanna janë formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 5 vjetësh nga prodhimi për një bustinë të pahapur.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara