SKU
HI731321

Kuveta qelqi 16 mm për testuesit si kolorimetrat dhe fotometrat e banakut ( 4 cp) - HI731321

29,00 € 3.190,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 29,00 EUR (3.190,00 Lekë)

In stock

Hi731321 janë kuveta  zëvendësuese të përdorura me kolorimetrat HI7XX Checker HC dhe fotometrat e banakut HI832XX. Çdo kuvetë ka të shënuar një nivel në 10 ml për të matur vëllimin e duhur. Hi731321 përfshin 4 kuveta.

  • Shenjë treguese për vendosjen e duhur në fotometër
  • Nivel i përcaktuar (10 ml) për shtimin e volumit të saktë
  • Xhama optikisht të pastër
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara