SKU
HI8082

Zgjidhje mbushëse e elektrolitit 3,5 M KCl për elektroda me lidhje të dyfishtë në një shishe FDA (4 x 30 mL) - HI8082

84,00 € 9.240,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 84,00 EUR (9.240,00 Lekë)

In stock
HI8082 është një zgjidhje mbushëse e elektrolitit 3.5M KCl me pH dhe elektrodë ORP, e cila është prodhuar posaçërisht për elektroda me lidhje të dyfishtë. HI8082 përmbahet në një shishe të errët, të mbyllur nga drita që plotëson kërkesat e FDA. Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, rimbushni me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancë optimale. Ky mirëmbajtje e thjeshtë ndihmon në garantimin e presionit adekuat të kokës për të nxitur rrjedhën e elektrolitit të referencës në kampionin që matet.
 
  • Zgjidhje mbushëse për elektroda me pH me lidhje të dyfishtë dhe ORP
  • Shishe të përshtatshme 30 ml FDA
  • Lot # dhe data e skadencës në shishe

Detajet

HI8082 është një solucion 3,5M i klorurit të kaliumit i krijuar për të rimbushur tretësirën elektrolitike të elektrodave me lidhje të dyfishtë. Elektrodat e kryqëzimit të dyfishtë përmbajnë dy dhoma për elektrolitin. Një dhomë e brendshme që ka telin referues Ag/AgCl me një tretësirë mbushëse KCl + tretësirë mbushëse AgCl dhe një dhomë të jashtme që ka një tretësirë mbushëse KCl. Përdorimi i KCl në dhomën e jashtme siguron një zgjidhje pa argjend. Kjo është e rëndësishme pasi argjendi mund të precipitojë shumë lehtë në prani të metaleve të rënda dhe një tampon biologjik të quajtur Tris. Ky precipitat mund të bllokojë kryqëzimin e jashtëm të referencës duke rezultuar në paqëndrueshmëri dhe një kohë të gjatë reagimi. Solucionet e mbushjes së elektrolitit të Hanna janë bërë duke përdorur kimikate të cilësisë së lartë të reagentëve dhe janë prodhuar sipas standardeve më të larta të saktësisë dhe saktësisë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara