SKU
HI7082

Tretësirë mbushëse 3,5 M KCl për elektrodat me lidhje të dyfishtë (4 x 30 mL) - HI7082

74,00 € 8.140,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 74,00 EUR (8.140,00 Lekë)

In stock

HI7082 është një tretësirë mbushëse 3.5M KCl për elektrodat e pH dhe ORP, e cila është prodhuar posaçërisht për elektroda me lidhje të dyfishtë. Niveli i elektrolitit në elektrodat e rimbushshme duhet të kontrollohet përpara se të kryeni ndonjë matje. Nëse niveli është i ulët, duhet të rimbushet me tretësirën e duhur të elektrolitit për të siguruar performancë optimale. 

  • Tretësirë mbushëse për elektrodat e pH me lidhje të dyfishtë dhe ORP
  • Shishe të përshtatshme 30 ml
  • Shishe e shënuar qartë me datën e skadencës dhe numrin e lotit

HI7082 është një solucion 3.5M i klorurit të kaliumit i krijuar për të rimbushur tretësirën elektrolitike të elektrodave me lidhje të dyfishtë. Elektrodat e kryqëzimit të dyfishtë përmbajnë dy dhoma për elektrolitin. Një dhomë e brendshme që ka telin referues Ag/AgCl me një tretësirë ​​mbushëse KCl + tretësirë ​​mbushëse AgCl dhe një dhomë të jashtme që ka një tretësirë ​​mbushëse KCl. Përdorimi i KCl në dhomën e jashtme siguron një tretësirë pa argjend. Kjo është e rëndësishme pasi argjendi mund të precipitojë shumë lehtë në prani të metaleve të rënda dhe në një bufer biologjik të quajtur Tris. Ky precipitat mund të bllokojë kryqëzimin e jashtëm të referencës duke rezultuar në paqëndrueshmëri dhe një kohë të gjatë reagimi. 

 

 

 

Specifikimet

Paketa

Shishe

Sasia

4

Madhësia

30 ml

Certifikata e Analizës

Jo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara