SKU
HI76302W

Sonda e Përcjellshmërisë me 4 Unaza, lidhës DIN - HI76302W

262,00 € 28.820,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 262,00 EUR (28.820,00 Lekë)

In stock

HI76302W është një sondë përcjellshmërie me katër unaza me sensor të brendshëm të temperaturës, lidhës DIN dhe kabull 1 m (3,3').

Specifikimet

SKU

HI76302W

Intervali

0,0 deri në 199,9 µS/cm; 0 deri në 1999 µS/cm; 0,00 deri në 19,99 mS/cm

Saktësia (@25˚C/77˚F)

±1% F.S. (duke përjashtuar gabimin e sondës)

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

10 deri në 50˚C (50 deri në 122˚F) me β = 2%/˚C

Struktura / forma

Sonda me 4 unaza

Sensor temperature

po

Kabulli

1 m (3,3')

Lidhja

DIN

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara