SKU
HI76301D

Sonda e Përcjellshmërisë me 4-Unaza - HI76301D

144,00 € 15.840,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 144,00 EUR (15.840,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë përcjellshmërie me katër unaza ofron një zgjidhje të gjithanshme dhe të saktë për leximet e TDS. Dizajni i elektrodave me 4 unaza lejon polarizimin e reduktuar dhe efektet e veshjes sipërfaqësore mbi një gamë të zgjeruar lineare matjeje. Sonda vjen me një veshje mbrojtëse PVC që siguron qendrueshmëri gjatë matjeve dhe një kabull 1m (3.3") për matje në mostra të ndryshme.

  • Sonda e përcjellshmërisë me katër unaza redukton polarizimin
  • Trupi PVC për qendrueshmëri të shtuar
  • Lidhës DIN

Specifikimet

 

Specifikimet e produktit

Detaje

SKU

HI76301D

Intervali

0.0 në 199.9 µS/cm; 0 në 1999 µS/cm; 0.00 në 19.99 mS/cm; 0.0 në 199.9 mS/cm

Saktësia (@25˚C/77˚F)

±1% F.S. (duke përjashtuar gabimin e sondës)

Temperatura e rekomanduar e operimit

10 në 50˚C (50 në 122˚F) me β = 2%/˚C

Lloji/struktura

Sondë me 4-unaza

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

PVC

Kabulli

1 m (3.3')

Lidhja

DIN

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara