SKU
HI76301W

Sonda e Përcjellshmërisë me 4-Unaza - HI76301W

159,00 € 17.490,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 159,00 EUR (17.490,00 Lekë)

In stock

Kjo sondë përcjellshmërie me katër unaza ofron një zgjidhje të gjithanshme dhe të saktë për leximet e TDS. Dizajni i elektrodave me 4 unaza lejon polarizimin e reduktuar dhe efektet e veshjes sipërfaqësore mbi një gamë të zgjeruar lineare matjeje. Sonda vjen me një veshje mbrojtëse prej PVC që siguron qendrueshmëri gjatë matjeve dhe një kabull 1m (3.3") për matje në mostra të ndryshme.

  • Sonda me katër unaza redukton polarizimin
  • Trupi PVC për qendrueshmëri të shtuar
  • Lidhës DIN
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara