SKU
HI76309

Sonda e Përcjellshmërisë/TDS me 4 Unaza për HI9835 - HI76309

339,00 € 37.290,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 339,00 EUR (37.290,00 Lekë)

In stock

HI76309, një sondë përcjellshmërie me 4 unaza dhe sensor temperature përmban një trup PVC me çelik inoks, dizajn me katër unaza. Ky dizajn ofron lexime shumë të sakta në të gjithë intervalin e përcjellshmërisë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara