SKU
HI7022M

Tretësirë test ORP 470 mV (230 mL) - HI7022M

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI7022M është një zgjidhje cilësore testuese ORP e bërë nga kimikate të klasës së reagentëve dhe përdoret për të testuar elektrodat ORP të platinit dhe ari. Solucionet e provës Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të papërshkueshme nga ajri me një vulë të papërshtatshme për të siguruar cilësinë e tretësirës.

  • Përgatitur me kimikate të shkallës së reagentit
  • Lejon një kontroll të shpejtë të elektrodës suaj ORP
  • Mbyllje hermetike për të siguruar cilësinë e zgjidhjes

Detaje:

HI7022M është një zgjidhje testimi ORP e krijuar për testimin e performancës së elektrodave ORP. Kur elektroda ORP vendoset në tretësirën e provës, leximi i marrë duhet të jetë brenda +/- 10 mV nga vlera 470 mV @ 25°C. Kjo zgjidhje i lejon përdoruesit të shohin shpejt nëse elektrodat e tyre lexojnë saktë. Duke e përdorur këtë si një mjet diagnostikues, përdoruesit më pas mund të vendosin nëse elektroda ORP duhet të pastrohet dhe të kushtëzohet. Zgjidhjet e provës prodhohen në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të klasës së reagentëve në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Shishja HI7022M është etiketuar me:

  • Kodi i produktit
  • Shume numra
  • Data e skadencës

Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme

  • Siguron cilësi dhe freski të zgjidhjes
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara