SKU
HI766B1

Sonda Termoçift e Tipit-K me Kënd 90° me Dorezë - HI766B1

173,00 € 19.030,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 173,00 EUR (19.030,00 Lekë)

In stock

HI766B1 është një sondë termoçift e tipit K me kënd 90° të tipit K me një dorezë të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Sipërfaqja e sheshtë, e ngarkuar me susta, me diametër 30 mm e sondës është e ndërtuar në një kënd 90°, duke i lejuar përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të sipërfaqeve të vështira për t'u arritur.

  • Mat deri në 450°C (840°F)
  • Koha e përgjigjes 8 sekonda

Specifikimet

SKU

HI766B1

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

450°C (840°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

8 sekonda

Gjatësia e trupit

L 300 mm x diametër 30 mm (11,8" x 1,2")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretani (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

sipërfaqe të vështira për t'u arritur

Lidhja

Lloji KTë gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara