SKU
HI93703-59

Qymyr i aktivizuar (10 g) - HI93703-59

27,00 € 2.970,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 27,00 EUR (2.970,00 Lekë)

In stock

Reagenti i qymyrit aktiv HI93703-59 përdoret për përcaktimin kolorimetrik të përqendrimit të sheqerit në verë duke përdorur fotometrin HI83746. Ky reagent është prodhuar me cilësi të lartë  dhe ka  të shënuar qartë numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe.

  • Reagentë të përgatitur me pastërti të lartë
  • Kimikate të përgatitur me pastërti të lartë
  • Kanë të printuar datën e skadencës dhe numrin e lotit për gjurmueshmëri

Para analizës, vera e kuqe duhet të dekolorohet me qymyr aktiv. Fenolet e pranishme në verë ndërhyjnë në reaksionin Fehling të sheqernave reduktuese. Duke hedhur disa lugë qymyri aktivë HI93703-59 dhe më pas filtrimi me letër filtri, fenolet largohet dhe kështu sigurohet  një analizë e saktë.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara