SKU
HI932

Titruesi automatik i avancuar potenciometrik- HI932

In stock

HI932 është ajo cfarë ju duhet nësë po kërkoni të realizoni një titullim të avancuar. I gjithi I krijuar për të realizuar cdo nevojë tuajën testuese, ai ju ofron rezultate të sakta dhe të shpejta. titulloni duke përdorur metoda të ndryshme me vetëm klikimin e një butoni, bëni matje të drejtëpërdrejta dhe titullime për mostra komplekse. Për ato që kërkojnë një automatizim më të mirë lidh HI932 me HI922 ( Autosampler), për rezultate më të mira.

-Madhësi e vogël kështu që do t’ju liroj hapësirën tuaj në banak

-Zvogëlon kohës e realizimit dhe rrit eficensen.

-Punon bashkë me hi955 autosamples për automatizimin e 18 mostrave.

Një dizajn perfekt për një lab që punon shumë

Ndërtimi Cycoloy është I durueshëm, rezistentë nga nxehtësia dhe nga njollat. Një menu butonash e specifikuar për cdo gjë janë pjesë e panelit të kontrollit që e bejnë ketë instrument të kompletuar. Ekrani LCD bën të mundur që leximet të jenë të qarta dhe të shikohen nga cdo kënd. ndricimi është I modifikueshëm me një opsion për te mbrojtur dhe harxhimin e baterisë

Ju kursen hapësirën

Kjo gjeneratë e re e titulluesve është 50 % më e vogël sesa HI901 , duke ju kursyer ju hapësirë në banakun tuaj.

 

Butonat funksional në panelin e kontrollit që I korrenspondojnë “butonave virtual” në ekran, ju mundësojnë ju një navigim të shpejt dhe të thjeshtë midis ekranit dhe menusë. nëse ju dëshironi informacione të tjera rreth ekranit, thjeshtë shtypni butonin e dedikuar për ndihmë.

 

Disa lloje titullimesh

Në bashkëpunim me elektrodën e duhur, titulluesi potenciometrik mund te realizojë disa titullime standarte përfshirë këtu pH dhe mV me saktësinë më të madhe.

Realizimi i grafikëve

Një grafik në kohë reale mund të shikohet teksa procesi I titullimit po ndodh.Kjo është shumë e rëndësishme kur jeni duke testuar metoda të reja osë kur procedura ka nevojë për optimizim.

 

 

Vendosja e një passwordi

Përdoruesit mund të vendosin një kod PIN për të mbrojtur instrumentin nga përdoruesit e paautorizuar. Rezultatet e marra gjatë titullimit duhet të jenë te sigurta dhe me akses nga personi që dëshiron.

Ndryshimi në sistemin e buretës

Me anë të Clip Lock Hanna, juve ju duhen vetëm pak sekonda për të ndryshuar titulluesit dhe reagentët duke parandaluar kështu kontaminimin dhe duke fituar kohë.

Dozimi preciz me anë të pompës

Pistoni me 40000 hapa I pompës se instrumentit është I aftë të dozoj sasi shumë te vogla dhë të sakta të titulluesit apo reagentëve.

Struktura rezistente nga kimikatet

Tubat e aspirimit apo ata të shpërndarjes janë të ndërtuar për tu rezistuar kimikateve,  me një material PTFE plastike dhe gjithashtu mbrojnë reagentët light sensitive.

Mbajtësi i elektrodave

Mund të mbaj deri në 3 elektroda, 4 tuba dhe një dorezë ( probe) temperature. Mbajtësi ka mundësi të bëhet me kënd për të bërë të mundur lëvizjen e dorezave në qendër edhe për enët me madhësi të vogël. Për ta bërë të ketë një dizajn kompakt , mbajtësi I elektrodave është I ndërtuar direkt në trupin e titulluesit. Gjatësia kontrollohet thjeshtë, me anë të një butoni. Mbajtësi I elektrodave është I këmbyeshëm dhe për përziersit e mëdhenj magnetik apo enët e mëdha.

Përzierje precize

Ka të ndërtuar në të një kontrollues shpejtësie për te ruajtur konsistencën gjatë përzierjes.

 

Disa matje të realizueshme

HI931 funksionon si një titullues potenciometrik, pH metër, mV/ ORP metër ose si një ISE metër. Ju ruan ju hapësirën fizike por gjithashtu mund të realizoj shumë testime në një mostër.

Matjet analitike

Shumë lehtë në instrument ndodh që pesha e mostrës të transferohet direkt në të.

Lidhja me printer

Raportet mund të printohet shumë lehtë dhe direkt nga titulluesi me anë të një printeri të lidhur.

 

 

 

Shtimi automatik i reagentëve

Një pompë peristatike mund të programohet për të kryer matjet e drejtëpërdrejta. Kjo bëhet për të arritur një konsistencë të mirë dhe rezultate të sakta duke parandaluar kështu dhe gabimet e individëve si matje e saktë e vëllimeve apo harrimi I shtimit të reagentëve. Pompa peristatike gjithashtu mund të përdoret në procesin post analitik.

 

Një dizajn perfekt për të qenë i sigurt

Nuk do të ndikohet nga ndonjë rrjedhje e reagentëve , sistemi ruhet më së miri.

Reportet analitik

Cdo raport I analizave të kryera është plotësisht I modifikueshëm kështu që përdoruesi mund të jetë I sigurt që po ruajnë të dhënat më të mira që kërkojnë.

Menaxhim i lehtë i GLP

GLP ( GOOD LABORATORY PRACTICE) , ruhet cdo e dhënë e cdo mostre si identifikimi, kompania, emri I operatorit , koha, ora, kodi ID I elektrodës dhe informacionet e kalibrimit

Transferimi i të dhënave me anë të USB

Një port USB e vendosur në instrument do tju bëj të mundur lidhjen me një PC për të transferuar të dhënat , raportet, upgratet e programit.

 

 

Specifikimet 

Specifikimet Detaje
sku HI932
pH range -2.0 ne 20.0 pH; -2.00 ne 20.00 pH; -2.000 ne 20.000 pH
pH Rezolucion 0.1; 0.01; 0.001 pH
pH Saktesia (@25ºC/77ºF) ±0.001 pH
pH Kalibrimi me shume se 5 pika kalibrimi,8 bufera standart dhe 5 te modifikuar
mV Range -2000.0 ne 2000.0 mV
mV Rezolucioni 0.1 mV
mV Saktesia (@25ºC/77ºF) ±0.1 mV
mV Kalibrimi single-point offset
ISE Range 1•10⁻⁶ to 9.99•10¹⁰
ISE Rezolucioni 1; 0.1; 0.01
ISE Saktesia ±0.5% monovalent; ±1% divalent
ISE Kalibrimi me shume se 5 pika kalibrimi, 7 tretesira standarte dhe 5 te modifikuara
Temperatura Range -5.0 ne 105.0°C; 23.0 ne 221.0°F; 268.2 ne 378.2K
Temperatura Rezolucion 0.1°C; 0.1°F; 0.1K
Temperatura Saktesia (@25ºC/77ºF) ±0.1°C; ±0.2°F; ±0.1K, 
Kompensimi i temperatures manual (MTC) ose  automatik (ATC)
Perzierje e programuar overhead propeller type, 200 to 2500 rpm, resolution 100 rpm
Display 5.7” (320 x 240 pixel) backlit color LCD
Madhesia e byretes 5, 10, 25, dhe 50 mL
Rezolucioni i byretes 1/40000
Rezolucioni display 0.001 mL
Dozimi ±0.1% of full burette volume
Metoda me shume se 100  (standard and user-defined)
Te dhena me shume se 100 titullime dhe raporte  pH/mV/ISE 
Burette Auto-Detection madhesia e byretes eshte automatikisht e njohur kur vendoset
Flow Rate selektohet nga perdoruesi nga  0.1 mL/min ne 2 x burette volume/min
Endpoint Determination pika ekuivalente (1st ose 2nd derivative) ose vlera fikse pH/mV 
Titullime potenciometrike acid/base (pH ose mV-mode), redox, precipitimi, kompleksometrik, non-aqueous, ion-selective, argentometric
Njesite e matjes vendosen nga perdoruesi qe te pershtaten sa me mire matjeve
Real-Time & Stored Graphs mV-volume ose pH-volume grafiku i titullimit, 1st derivative curve ose 2nd derivative curve; pH mode, mV mode ose ISE mode: pH/mV/perqendrimi ne lidhje me kohen 
USB Host (Side) lehtesisht per te transferuar te dhenat
Peripherals (Rear)  lidhje per tastieren e PC, printerit, USB
GLP Conformity instrumentation data storage and printing capabilities
Gjuha anglisht, portugalisht,spanjisht, gjermanisht
Mjedisi operues 10 ne 40°C (50 ne 104°F), me shume se 95% RH
Mjedisi ruajtes -20 ne 70°C (-4 ne 158°F), me shume se 95% RH
Lidhesi i energjise 100-240 VAC; "-01" models, US plug (type A); "-02" models, European plug (type C)
Dimensionet 315 x 205 x 375 mm (12.4 x 8.1 x 14.8 ")
Pesha approx. 4.3 kg (9.5 lbs.) me 1 pompe, perzierjes dhe sensor 
 Informacion* Cdo HI932 titulluesi potenciometrik eshte i pajisur me: Titullues,pompe,byreta, mbajtes elektrode dhe perzjeres, mbyllesit e byretes dhe pompes, sensori i temperatures , Shorting Cap, Power Adapter, USB Cable, manuali, USB Memory Stick, HI900 PC Application (Installation Kit on USB Stick), dhe certifikata e cilesise.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2021 Të gjitha të drejtat e rezervuara