SKU
HI766PD

Sonda Termoçift Lloji-K për Matjen e Ajrit dhe Gazit - HI766PD

66,00 € 7.260,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 66,00 EUR (7.260,00 Lekë)

In stock

HI766PD është një sondë termoçift e llojit-K për ajrin dhe gazin e krijuar për përdorim me dorezën e sondës HI766HD dhe termometrin termoçift. Vrimat e ventilimit në majë të sondës lejojnë përdoruesit të marri lexime shumë të sakta të temperaturës së ajrit dhe gazeve.

  • Mat deri në 300°C (570°F)
  • Koha e përgjigjes 20 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda termoçift e llojit-K për Ajrin dhe Gazin - HI766PD është projektuar për të matur temperaturën e mostrave të ajrit dhe gazit. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me substancën që matet. Konstruksioni HI766PD me vrimat e ventilimit të vendosura në majë të sondës ofron një përgjigje prej 20 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë mostrat e gazta deri në 300°C (570°F).

Specifikimet

SKU

HI766PD

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

300°C (570°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

5 sekonda

Gjatësia e trupit

L 250 mm x dia 3 mm (9.8" x 0.12")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Përdorimi i Rekomanduar

ajri, gazrat

Lidhje

Lloji-K

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara