SKU
HI766D

Sonda Termoçift Lloji-K për Ajrin dhe Gazin me Dorezë - HI766D

100,00 € 11.000,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 100,00 EUR (11.000,00 Lekë)

In stock

HI766D është një sondë termoçift e llojit-K për ajrin dhe gazin me një dorezë të krijuar për t'u përdorur me një termometër termoçift. Kabulli jeshil shtrihet 1 m (3,3') nga doreza deri te lidhësi i termoçiftit me njehsor. Vrimat e ventilimit në majë të sondës lejojnë përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës së ajrit dhe gazeve.

  • Mat deri në 300°C (570°F)
  • Koha e përgjigjes 20 sekonda
  • Çelik inoks

Sonda termoçift e llojit-K për ajrin dhe gazin me dorezë - HI766D është projektuar për të matur temperaturën e mostrave të ajrit dhe gazit. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me substancën që matet. Konstruksioni HI766D me vrimat e ventilimit të vendosura në majë të sondës ofron një përgjigje prej 20 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, çelik inoks, kjo sondë është në gjendje të matë mostrat e gazta deri në 300°C (570°F).

 

Specifikimet

SKU

HI766D

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

300°C (570°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

5 sekonda

Gjatësia e trupit

L 245 mm x diametër 3 mm (9,6" x 0,12")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks

Kabulli

poliuretan (PUR)/i mbështjellë; 1 m (3,3')

Përdorimi i rekomanduar

ajri, gazrat

Lidhja

Lloji K

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara