SKU
HI768A

Sonda e Ajrit dhe Gazit Pt100 - HI768A

172,00 € 18.920,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 172,00 EUR (18.920,00 Lekë)

In stock

HI768A është një sondë ajri dhe gazi Pt100 e krijuar për t'u përdorur me një nga termometrat Pt100 të Hannës. Kabulli shtrihet 1 m (3.3') nga doreza në lidhjen e njehsorit. Vrimat e ventilimit në majë të sondës lejojnë përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës së ajrit dhe gazeve.

  • Mat deri në 350°C (622°F)
  • Sensori Pt100
  • çelik inoks AISI 316

Sonda e ajrit dhe gazit Pt100 - HI768A është projektuar për të matur temperaturën e mostrave të ajrit dhe gazit. Parimi i funksionimit të termometrave të rezistencës bazohet në rritjen e rezistencës elektrike të përçuesve metalikë (RTD: Detektorët e temperaturës së rezistencës) me temperaturën. Ndër metalet e ndryshme që do të përdoren në ndërtimin e RTD-ve, platini (Pt), një metal fisnik, është ai që mund të matë temperaturat në një gamë të gjerë me një sjellje të qendrueshme dhe lineare. Sensori më i zakonshëm RTD që përdor platinin është Pt100. Termometrat dhe sondat Pt100 të Hannës përdorin teknologjinë me shumë tela në kabllon e lidhjes për të marrë nivele të larta saktësie në aplikimet industriale dhe laboratorike. Me një konstruksion çeliku inoks AISI 316 të fortë, rezistente ndaj korrozionit, sonda HI768A është në gjendje të matë mostrat deri në 350°C (622°F).

 

Specifikimet

SKU

HI768A

Saktësia (@25˚C/77˚F)

±0,25°C (±0,5°F) ±3% e leximit

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-30 deri në 350°C (-22 deri në 622°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

3 sekonda

Gjatësia e trupit

L 100 mm x diametër 3 mm (3,9" x 0,12")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inox AISI 316

Kabulli

poliuretan (PUR)/i drejtë; 1 m (3,3")

Përdorimi i Rekomanduar

ajri, gazet

Lidhja

Pt-100

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara