SKU
HI762A

Sonda termoçift për Ajrin dhe Gazit me dorezë - HI762A

115,00 € 12.650,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 115,00 EUR (12.650,00 Lekë)

In stock

HI762A është një sondë termoçift për ajrin dhe gazin me një dorezë të krijuar për përdorim me një termometër termoçift. Kabulli shtrihet 1 m (3.3') nga doreza në lidhjen e njehsorit. Vrimat e ventilimit në majë të sondës lejojnë përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës së ajrit dhe gazeve.

  • Mat deri në 150°C (302°F)
  • Koha e përgjigjes 6 sekonda
  • Çelik inoks AISI 316

Sonda termoçift e ajrit dhe gazit me dorezë - HI762A është projektuar për të matur temperaturën e mostrave të ajrit dhe gazit. Koha e përgjigjes së një matjeje ndikohet nga pozicioni i sensorit në lidhje me sipërfaqen që matet. Konstruksioni HI762A me vrima ventilimi të vendosura në majë të sondës ofron një përgjigje prej 6 sekondash për një lexim të temperaturës. Me një konstruksion të fortë, rezistent ndaj korrozionit, inox AISI 316, kjo sondë është në gjendje të matë mostrat deri në 150°C (302°F).

 

 

 

Specifikimet

 

Referenca e temperaturës

Sensori NTC

Saktësia

±0,2°C (±0,4°F)

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-50 deri në 150°C (-58 deri në 302°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

5 sekonda

Gjatësia e trupit

L 100 mm x diametër 3 mm (3,9" x 0,12")

Materiali i trupit

çelik inoks AISI 316

Kabulli

PVC/drejt; 1 m (3,3')

Lidhja

RCA

Përdorimi i rekomanduar

ajri, gazrat

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara