SKU
HI768L

Sonda Ajri, Gazi, Lëngu Pt100 - HI768L

159,00 € 17.490,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 159,00 EUR (17.490,00 Lekë)

In stock

HI768L është një sondë për ajrin dhe lëngjet e krijuar për t'u përdorur me një nga termometrat Pt100 të Hannë-s. Kabulli shtrihet 1 m (3.3') nga doreza në lidhjen e njehsorit. Maja e rrumbullakosur e sondës lejon përdoruesit të marrin lexime shumë të sakta të temperaturës të mostrave të ajrit dhe të lëngjeve.

  • Mat deri në 350°C (622°F)
  • Sensori Pt100
  • çelik inoks AISI 316

Sonda e ajrit dhe gazit Pt100 - HI768L është projektuar për të matur temperaturën e ajrit dhe mostrave të lëngshme. Parimi i funksionimit të termometrave të rezistencës bazohet në rritjen e rezistencës elektrike të përçuesve metalikë (RTD: Resistance Temperature Detectors) me temperaturën. Ndër metalet e ndryshme që do të përdoren në ndërtimin e RTD-ve, platini (Pt), një metal fisnik, është ai që mund të matë temperaturat në një gamë të gjerë me një sjellje të qendrueshme dhe lineare. Sensori më i zakonshëm RTD që përdor platin është Pt100. Termometrat dhe sondat Pt100 të Hanna përdorin teknologjinë me shumë tela në kabullin e lidhjes për të marrë nivele të larta saktësie në aplikimet industriale dhe laboratorike. Me një konstruksion çeliku inoks AISI 316 të fortë, rezistente ndaj korrozionit, sonda HI768L është në gjendje të matë mostrat deri në 350°C (622°F).

Specifikimet

SKU

HI768L

Saktësia (@25˚C/77˚F)

±0,25°C (±0,5°F) ±3% e leximit

Temperatura e rekomanduar e funksionimit

-30 deri në 350°C (-22 deri në 622°F)

Koha e përgjigjes (90% e vlerës përfundimtare)

3 sekonda

Gjatësia e trupit

L 100 mm x diametër 3 mm (3,9" x 0,12")

Sensor temperature

po

Materiali i trupit

çelik inoks AISI 316

Kabulli

poliuretan (PUR)/i drejtë; 1 m (3,3")

Përdorimi i Rekomanduar

ajri, gazrat

Lidhja

Pt-100

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara