SKU
HI700-11

Seti i kalibrimit të kontrollit të amoniakut për Checker®HC - HI700-11

34,00 € 3.740,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 34,00 EUR (3.740,00 Lekë)

In stock

Seti i kontrollit të kalibrimit të amoniakut - HI700 ofron një zgjidhje të thjeshtë për vërtetimin e Amoniakut Low Range Checker® HC - HI700. Ky standard i cilësisë së lartë prodhohet në objektin tonë më të avancuar dhe është i pajisur me një Certifikatë Analize. Certifikata e analizës ofron numrin e lot, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për të siguruar gjurmueshmërinë kur certifikon Checker® HC.

Detajet

HI700-11 është një grup standardesh kalibrimi me cilësi të lartë që u mundëson përdoruesve të vërtetojnë Ammonia Low Range Checker®HC - HI700. HI700-11 përfshin një kuvetë të mbyllur për amoniak zero ppm dhe një kuvetë që është e ngjyrosur me një kampion amoniaku ekuivalent 1,50 +/- 0,10 ppm @ 25°C. Seti i kontrollit të kalibrimit prodhohet në objektin tonë të prodhimit më të avancuar duke përdorur kimikate të shkallës së reagentëve në një mjedis të kontrolluar nga temperatura.

Specifikimet

Certifikata e Analizes po
Paketimi kuveta
Sasia 1 set
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara