SKU
HI700-25

Reagent për amoiakun Checker®HC (25 Teste) - HI700-25

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI700-25 janë reagentët zëvendësues për HI700 Ammonia Low Range Checker ®  ​​HC. Këta reagentë me cilësi të lartë prodhohen në objektin tonë më të avancuar dhe janë të shënuar qartë me numrin e lotit dhe datën e skadencës në çdo shishe për gjurmueshmëri.

Detajet

HI700-25 janë reagent Ammonia Checker ®  ​​HC me cilësi të lartë duke i lejuar përdoruesit të arrijnë matje të shpejta dhe të sakta. Këta reagentë ndjekin metodën Nessler në të cilën reaksioni midis amoniakut dhe reagentëve shkakton një nuancë të verdhë në mostër. Thjesht duke shtuar 4 pika nga çdo shishe e grupit të reagentit HI700-25 në kampion, reaksioni do të ndodhë dhe HI700 do të përcaktojë përqendrimin nga ngjyra që prodhohet. Rezultatet do të shfaqen në ppm (mg/L) amoniak-azoti (NH 3 -N). Këta reagentë janë krijuar për t'u përdorur me mostra që kanë një gamë të pritshme prej 0,00 deri në 3,00 ppm amoniak-azot. Për të kthyer leximin në ppm të amoniakut (NH3) shumëzojeni rezultatin me 1,214.

Tretësira

Paketimi

shishe pikatore

Sasia

25 teste

Metoda

përshtatja e Manualit ASTM të Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit D1426-93, Metoda Nessler. 

Reaksioni midis amoniakut dhe reagentëve shkakton një nuancë të verdhë në mostër.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara