SKU
HI700

TESTUES LOW RANGE PËR AMONIN - HI700

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Merrni rezultate të sakta të testimit të ujit me kolorimetrin tonë të thjeshtë portativ. Kolorimetri ynë i amoniakut e bën të lehtë besimin në matjet tuaja. Nuk duhet të mundoheni më për të përcaktuar ngjyrat, kolorimetri ynë portativ eliminon vështirësinë e përputhjes me një tabelë ngjyrash duke siguruar një rezultat të drejtpërdrejtë dixhital të amoniakut.

  • Kolometri ynë portativ mbahet lehtësisht në xhepin tuaj.
  • Funksionimi me një buton e bën të thjeshtë marrjen e rezultateve tuaja të amoniakut.
  • Për përdorim vetëm me ujë të ëmbël.

 

Specifikime

Amoni

 

Gama 

0.00 deri në 3.00 ppm NH₃-N 

Rezolucion 

0.01 ppm 

Saktësia

±0.05 ppm ±5% e leximit 

Metoda 

 

adaptimi i AsTM Manual of Ëater and Environmental Technology D1426-92, Metoda Nessler. Reaksioni midis amoniakëve dhe reagentëve shkakton një ngjyrë të verdhë në mostër. 

Specifikime shtesë 

 

Lloji i baterisë 

1.5V AAA / 10.000 orë përdorim të vazhdueshëm 

Mjedisi 

0 deri në 50°C (32 deri 122°F); RH max 95% jo kondensues 

Auto-off 

pas 10 minutave mospërdorim 

Burimi i dritës photometer/Colorimeter 

LED @ 610 nm 

Detektor i dritës fotometër/ngjyrues 

fotoqelizë silikoni 

Dimensionet 

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2") 

Pesha 

196 g (6.91 oz.) 

 Informacione 

 

HI700 Checker® vjen së bashku me (2) kuveta mostër me kapakë, kit për fillim të reagentit të amonit për 25 teste (1 shishe reagent HI700A-0 A dhe 1 shishe të reagentit HI700B-0 reagent B), bateri, udhëzime. 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara