SKU
HI97700

Fotometër portativ për amoniakun (LR) - HI97700

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri i amoniakut HI97700 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë e të lëvizshëm. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të cilësisë laboratorike ndërsa dizajni i tij është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. HI97700 mat amoniakun në mostrat e ujit nga 0.00 në 3.00 mg/L (ppm).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • Shfaq rezultatet në forma të shumta

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me udhëzime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menynë e rikthimit të regjistrave.

CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes vërtetimit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

 Sistemi i avancuar optik

Një diodë që lëshon dritë (LED) siguron më shumë dritë duke përdorur më pak energji dhe një filtër interference me brez të ngushtë që rezulton në lexime më të sakta dhe të përsëritshme.

Struktura

Projektuar për të përballuar goditjet dhe rëniet, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e mbyllur nga pluhuri, papastërtia dhe uji i jashtëm. Përveç kësaj, noton në rast se ju bie metri në ujë. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të mbylljes për të siguruar që kuvetat të vendosen në mbajtëse në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Dizajni portativ

I krijuar për testim në lëvizje ose për t'u përdorur  në një tavolinë. EkranI LCD me ndriçim të pasëm ofron lexime nga çdo kënd, ditën apo natën. Bateritë AA të furnizuara ofrojnë jetë për më shumë se 800 matje.

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97700  ka shumë nga aksesorët e nevojshëm të nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97700  furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

Përmirësojeni kompletin e fotometrit (përfshini standardet CALCheck) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97700C furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • A ZERO ‑ CAL Check Cuveta A
 • HI97733B‑ CALCheck kuveta B për amoniakun HR
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde e CALCheck

 

Specifikimet

Specifikime:

Detaje:

sku

HI97700 

Amoniak, intervali LR

0,00 deri në 3,00 mg/L (ppm) (si amoniak-azot)

Amoniaku, Rezolucioni i LR

0.01 mg/L

Amoniaku, Saktësia

±0.04 mg/L ±3% e leximit

Amoniaku, Metoda HR

Përshtatja e Manualit ASTM të Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit,

 metoda D1426 Nessler

Burimi dritës

Diodë që lëshon dritë

Detektori i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Regjistrimi

50 lexime (regjistrimi automatik)

Furnizimi me energji elektrike

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

 

 

 

 

 

 

 
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara