SKU
HI97715

Fotometër portativ për amoniakun (MR) - HI97715

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

Fotometri i amoniakut HI97715 kombinon saktësinë dhe lehtësinë e përdorimit në një dizajn të thjeshtë, portativ. Sistemi i avancuar optik siguron saktësi të lartë laboratorike ndërsa dizajni i tij është i lehtë për çdo përdorues duke e bërë atë fotometrin e përsosur për nevojat tuaja të testimit të cilësisë së ujit. HI97715 mat amoniakun në mostrat e ujit nga 0.00 në 10.00 mg/L (ppm).

 • Nuk nevojitet kohë për ngrohje përpara se të bëni matje.
 • Modaliteti tutorial për udhëzime të thjeshta hap pas hapi.
 • Shfaq rezultatet në forma të shumta kimike

Karakteristikat më të mira për testim më të mirë

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëheqë përmes konfigurimit, kalibrimit dhe testimit me udhëzime dhe animacione në ekran, në mënyrë që të dini gjithmonë hapin tjetër. Thjesht përdorni "Modalitetin Tutorial" në çdo fazë të procesit të konfigurimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Funksioni i fikjes automatike zgjat jetën e baterisë për qetësi dhe kursim të energjisë nëse njehsori lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të pulsojë për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, njehsori do të fiket për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

Regjistrimi i të dhënave

Keni humbur një matje? Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse fotometri juaj do të regjistrojë automatikisht 50 matjet e fundit. Rezultatet mund të shihen në çast duke përdorur menynë e rikthimit të regjistrave.

CAL Check

Veçoria ekskluzive CAL Check e Hanna ofron një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa stres për të siguruar që fotometri juaj të funksionojë siç duhet. Thjesht futni standardet e certifikuara të CAL Check dhe lëreni njehsorin tuaj t'ju udhëheqë përmes vërtetimit. Nëse fotometri juaj është jashtë specifikimeve për ndonjë arsye, thjesht kalibroni sipas standardit tuaj. 

 

Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97715 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm të nevojshëm për matje të suksesshme.

Çdo HI97733 furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit

Përmirësojeni kompletin e fotometrit (përfshini standardet CALCheck) për opsionin më ekonomik për testim.

Çdo HI97715C furnizohet me:

 • Kuvetë për mostrën (2 copë.)
 • Kapak për mostrën (2 copë.)
 • Tapa plastike (2 copë.)
 • A ZERO ‑ CAL Check Kuveta A
 • HI97733B‑ CALCheck kuveta B për amoniakun HR
 • Pëlhurë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 copë.)
 • Manuali i udhëzimeve
 • Certifikata e cilësisë së njehsorit
 • Certifikata standarde e CALCheck

Specifikimet

 

Specifikime:

Detaje

sku

HI97715

Amoniaku, Intervali i MR

0,00 deri në 10,00 mg/L (ppm)

Amoniaku, Rezolucioni i MR

0.01 mg/L

Amoniaku, Saktësia e MR

±0.05 mg/L ±5% e leximit

Amoniaku, Metoda MR

Përshtatja e Manualit ASTM të Teknologjisë së Ujit dhe Mjedisit, metoda D1426 Nessler

Burim drite

diodë që lëshon dritë

Detektor i dritës

fotocelë silikoni

Gjerësia e brezit të filtrit të brezit

8 nm

Saktësia e gjatësisë së valës së filtrit të brezit

±1,0 nm

Regjistrimet

50 lexime (regjistrimi automatik)

Furnizimi me energji elektrike

Alkaline 1,5 V AA (3 copë)

Jetëgjatësia e baterisë

> 800 matje (pa dritë prapa)

Fikja automatike

Pas 15 minutash pasiviteti (30 minuta para një matjeje READ)

Mjedisi

0 deri në 50 °C (32 deri në 122 °F); 0 deri në 100% RH

Dimensionet

142,5 x 102,5 x 50,5 mm (5,6 x 4,0 x 2,0")

Pesha

380 g (13,4 oz.)

 

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara