SKU
HI3824

Kit me teste kimike për amonin tek uji I pastër - HI3824

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI3824 është një kit testimi që bazohet në metodën Nessler për të matur amoniakun në ujë të ëmbël. HI3824 vjen së bashku me të gjitha reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer afërsisht 25 teste.

  • Reagentë premade
  • Te gjithë reagentët kanë të shënuar datën e skadencës dhe nr e lotit
  • Kubi i krahasimit të ngjyrave për lehtësi

HI3824 është një kit test kimik colorimetrik që përcakton përqendrimin e amonit në ujë të freskët brenda një diapazoni 0.0 deri në 2.5 mg/L (ppm) si NH3-N. HI3824 është furnizuar me të gjitha reagentët dhe pajisjet e nevojshme për të kryer analizën. Kit test përmban reagent mjaftueshme për të kryer rreth 25 teste.

Veçoritë

Organizimi i plotë

  • Të gjitha materialet e kërkuara kanë të përfshira beaker , kubi me ngjyra, dhe shishe me pikatore

Rezolucion i lartë

  • Lexime nga 0.0 deri në 2.5 mg/L NH3-N janë të vendosura në 0.5 mg/L tretësirë.

Reagentë zëvendësues në dispozicion

  •  Seti i reagentit HI3824-025 mund të porositet për të zëvendësuar reagentët. Ky set vjen me 1 (20mL) shishe me reagentin e amoniakut 1 për Ujë të Freskët dhe 1 (20mL) shishe me reagentin e Nessler.

Domethënia e përdorimit

Uji nëntokësor normalisht përmban amoniak për shkak të ndotjes bakteriale të bimëve dhe kafshëve. Megjithatë, përqendrimet e amoniakut në lumenj dhe rezervuarë të ujit të pijshëm mund të tregojnë praninë e ndotjes urbane. Kur përqendrimi i amoniakut është mjaft i lartë, mund të ndryshojë aromën dhe shijen e ujit. Në aplikimet industriale, përqendrimet e larta të amonit mund të shkaktojnë korrozion në tuba. Amoniaku vëzhgohet edhe në akuariumet me ujë të freskët dhe në aplikimet për kultivimin e peshkut për shkak të toksicitetit të saj ndaj peshqve.

 

Specifikimet

 

Lloji

colorimetric

Rritje më e vogël

0.5 mg/L (ppm)

Gama

0.0-2.5 mg/L (ppm) [Ujë i freskët]

Avg. numri i testeve

25

Metoda

Nesler

Informacione *

HI3824 kiti vjen me 20 mL beaker plastike, kubi krahasimit të ngjyrave, 20 mL amoniak reagent 1 (për ujë të freskët) dhe 20 mL reagent Nessler.Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara