SKU
HI6200405

AmpHel® Elektrodë ORP Platini me majë të sheshtë - HI6200405

304,00 € 33.440,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 304,00 EUR (33.440,00 Lekë)

In stock

Kjo elektrodë ORP e përforcuar është projektuar për aplikime industriale me veçori të tilla si një kryqëzim PTFE, sensor platini dhe trup PVDF. Me dizajnin e saj të qendrueshëm, mund të mbështeteni në këtë elektrodë për t'i bërë ballë mjedisit tuaj të procesit.

  • Elektrodë ORP me majë të sheshtë.
  • Projektuar me fije të jashtme ¾” në të dy skajet për instalim të lehtë.
  • Ndërtuar për përdorim të përditshëm, të kërkuar në aplikime industriale.

Elektrodë ORP me majë të sheshtë

Praktikisht eliminon depozitimet që mund të ndotin elektrodën, duke reduktuar ndjeshëm mirëmbajtjen e nevojshme.

Sensor prej platini

Ofron përgjigjen më të mirë në një gamë të gjerë aplikacionesh.

Trupi PVDF

Trupi PVDF karakterizohet nga qendrueshmëri e lartë termike dhe rezistencë e shkëlqyer kimike.

Lidhës BNC

Lejon lidhjen e shpejtë dhe të lehtë me çdo matës ose transmetues pH/ORP.

Kryqëzim PTFE

Elektroda ka një lidhje unike rezistente ndaj bllokimit që rrit jetëgjatësinë dhe saktësinë e sondës.

Teknologjia e kryqëzimit të dyfishtë me mbushje polimeri xhel

Siguroni jetëgjatësi dhe besueshmëri të gjatë të elektrodës në mjedise të vështira.

Specifikimet

   
SKU HI6200405
Intervali ORP: 2000 mV
Forma e majës E sheshtë, platin
Trupi PVDF
Kryqëzimi Dy-fish, PTFE
Lloji i qelqit (-5 në 100°C)
Elektroliti Polimer
Kunjë lidhëse Po
Përforsues Jo
Sensor temperature Jo
Presioni maksimal 6 bar (87 psi)
Lidhës BNC
Kabulli 5m
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara