SKU
HI8711

Kontrollues analog pH me dalje të dyfishtë dhe test vetëdiagnostikues - HI8711

In stock

Kontrolluesi analog i pH HI8711 lejon zgjedhjen e dy pikave të vendosura me dy dalje të pavarura për doza acide dhe alkaline.

 

  • Diagnostifikimi automatik për të verifikuar kalibrimin  dhe kontaminimin/përkeqësimin e elektrodës
  • Sistemi i alarmit  mbron nga problemet e shkaktuara nga dështimi i furnizimit me energji elektrike ose ndërprerja e sinjalit
  • ON, OFF manual i përzgjedhshëm dhe kontroll automatik i dozimit për dozimin alkalik dhe acid.

Sistemi i alarmit

Sistemi ekskluziv i alarmit mbron nga problemet e shkaktuara nga dështimi i furnizimit me energji elektrike ose ndërprerja e sinjalit, të cilat janë rreziqe tipike në mjediset industriale. Një gjendje alarmi tregohet nga një LED i kuq, i vendosur drejtpërdrejt në panelin e përparmë të kontrolluesit.

Mbrojtja e dozimit jashtë orarit

HI8711 përfshin mbrojtje të rregullueshme të dozimit jashtë orarit nga 5 deri në 60 minuta. Nëse dozimi tejkalon kohën e zgjedhur, alarmi do të aktivizohet dhe kontakti i dozimit do të çaktivizohet. Kjo veçori mund të aktivizohet ose çaktivizohet.

Lidhjet e daljes dhe hyrjes

Çdo model pranon ose një hyrje të drejtpërdrejtë nga një elektrodë pH ose ORP ose nga një transmetues përmes hyrjes 4-20 mA. Instrumenti gjithashtu siguron dalje të energjisë ± 5V dhe terminale hyrëse për elektroda të përforcuara. Për më tepër, mund të zgjidhni konfigurimin e daljes për lidhjen e një regjistruesi ose një PLC, midis 0-20 ose 4-20 mA.

Test vetë-diagnostikues

Funksionet e integruara autodiagnostike i mundësojnë përdoruesit të kontrollojë dhe të zgjidhë çdo mosfunksionim. Funksionet kryhen nëpërmjet çelësave të panelit të përparmë për të izoluar shkakun e mosfunksionimit, qoftë për shkak të kontaminimit të elektrodës pH, qarkut të brendshëm të kompensimit ose qarkut të amplifikatorit.

Matching Pin Connection

Eviton problemet që mund të vijnë nga dëmtimi progresiv i elektrodës dhe matjet e luhatshme.

Dizajn i fortë

Një shtresë transparente, e papërshkueshme nga spërkatjet mbron panelin e përparmë.

Specifikimet

pH Intervali

0.0 në 14.0 pH

Rezolucioni

0.01 % pH

Saktësia

±0.02 pH (0 në 100 °C)/ ±0.05 pH (-20 në 0 °C) (elektroda); ±0.5% (transmituesi)

Kompensimi i temperatures

Fikse ose automatike me Pt100 nga -20 në 100 °C (-4 në 212 °F)

Kompensimi i kalibrimit

±2 pH me trimer OFFSET; Pjerrësia: 80 deri në 110% me SLOPE trimmer

Recorder Output

0-20 mA or 4-20 mA (e izoluar)

Analog Input

4 në 20 mA

Releja e dozimit

maksimumi 2A (siguresa e mbrojtur), 250 Vac, 30 VDC

Prodhimi i fuqisë

±5 Vcc; 150 mA ngarkesa maksimale për elektroda të përforcuara

Rele e pikës së caktuar

2, i izoluar, 2 A, Max 240 V, ngarkesa rezistente, 1000000 goditje (jo e mbrojtur me siguresë)

Setpoint Intervali

0.00 në 14.00 pH

Drita e prapme

Kontrolli i dozimit me ndezje të vazhdueshme OFF/AUTO/ON me çelës përzgjedhjeje

Kontrolli i mbidozimit

E rregullueshme, nga 5 minuta në 60 minuta me dorezë ose Çaktivizo me tel - në panelin e pasmë

Releja e alarmit

1, i izoluar, 2 A, Max 240 V, ngarkesë rezistente, 1000000 goditje (jo të mbrojtura nga siguresa)

Alarmi Intervali

0.2 në 3.00 pH

Mjedisi

-10 në 50°C (14 to 122°F); RH max 95% 

Enclosure/material

Trup alumini i zi i anodizuar; para dhe mbrapa me ABS; Mbulesa e përparme transparente e papërshkueshme nga spërkatja Furnizimi me energji elektrike 115 ose 230 Vac; 60/50 Hz

Dimensionet

141 x 69 mm (5.6 x 2.7'')

Pesha

1 kg  (2.2 lb.)

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara