SKU
HI4020-11

Tretësira standarte Brix 50% (10 mL) - HI4020-11

57,00 € 6.270,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 57,00 EUR (6.270,00 Lekë)

In stock

Përdorni tretësiren tonë standarde Brix 50% për të siguruar kalibrimin e duhur të refraktometerëve tuaj të analizës së sheqerit. Ky standard i cilësisë së lartë është prodhuar nga ne dhe vjen së bashku me një Certifikatë Të Analizës. Çertifikata e Analizës siguron numrin e LOT-it, vlerat e referencës dhe datën e skadencës për të siguruar gjurmueshmërinë.

  • E furnizuar me çertifikatën e analizës
  • Vlera standarde prej 50% Brix
  • E ripërdorshme

Për të bërë një Tretësire Brix, ndiqni procedurën më poshtë:

  • Vendosni enën (të tilla si një shishe qelqi ose shishe me kapak që ka një mbulesë) në një peshore  analitike.
  • Taroni peshoren
  • Peshoni X gram të sukrozës së lartë të pastërtisë (CAS #: 57-50-1) direkt
  • Shtoni ujë të distiluar ose të deionizuar në bekër kështu që pesha totale e tretësires është 100g.
  • Shënim: Tretësiret mbi 65% mund të kenë nevojë të nxiten me forcë ose të tunden dhe të ngrohen në një banjë me ujë në rreth 40°C (104F). Hiqe tretësiren kur sucrose është shpërbërë dhe lejo të ftohet para përdorimit.°

 

% Brix Sucrose (g) Uje (g) Total (g)
25 25.000 75.000 100.000
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara