SKU
HI4002-01

Standard Bromuri ISE 0.1M - HI4002-01

111,00 € 12.210,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 111,00 EUR (12.210,00 Lekë)

In stock

HI4002-01 është një shishe 500 mL e solucionit standard të bromurit 0.1M me cilësi maksimale. Standardet Hanna ISE kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë. Shishet janë të izoluara nga ajri me një vulë të papërshkrueshme për të siguruar cilësinë e tretësirës standarde. Linja e standardeve të Hannë-s është formuluar posaçërisht për të skaduar 5 vjet nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Standardi i bromit 0.1 M
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshkrueshme
  • Numri i lotit dhe data e skadencës të shtypura në çdo etiketë

 

HI4002-01 është një solucion standard bromi 0,1 M i përdorur për të kalibruar elektrodën jono selektive të bromit (ISE). Solucionet standarde Hanna ISE prodhohen me kimikate me pastërti të lartë në fabrikën tone të avancuar të prodhimit.

ISE-të kërkojnë kalibrim për lexime të sakta gjatë kryerjes së teknikave të matjes. Rekomandohet kalibrimi deri në dy pika për saktësi të shtuar. Enë qelqi volumetrike mund të përdoren për të bërë hollime të solucioneve standarde për të kufizuar përqendrimin e pritur të kampionit që do të matet. Standardet e kalibrimit ISE dhe tretësirat e mostrës duhet të kenë gjithmonë të njëjtën forcë jonike; Vëllimi i saktë i rregulluesit të forcës jonike (ISA) duhet t'i shtohet të gjitha standardeve dhe mostrave përpara matjes.

Shishe e ajrosur me vulë të papërshkrueshme

  • Siguron cilësi dhe freski të tretësirës

Çdo shishe e shënuar me numrin e lotit dhe datën e skadencës

  • Tretësirat standarde Hanna ISE janë të formuluara posaçërisht për të pasur një skadencë prej 5 vjetësh nga prodhimi për një shishe të pahapur
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara