SKU
HI716

Bromi Checker® HC - HI716

67,00 € 7.370,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 67,00 EUR (7.370,00 Lekë)

In stock

Checker® i Hannë-s për bromin është një matës më i avancuar në krahasim me kitet e testimit kimik dhe më pak i avancuar në krahasim me instrumentat profesionale. Kitet kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Ky instrument përdor një dritë LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të ofruar saktësinë e instrumenteve profesionale me çmimin e përballueshëm të një kiti kimik.

HI716 Checker® HC (Handheld Colorimeter) ofron një mënyrë të thjeshtë, të saktë dhe me kosto efektive për të matur bromin. I prezantuar si një alternativë ndaj klorit, përdorimi i bromit si dezinfektues po rritet në shumë vende. Bromi është aq shumë volatil sa klori dhe ka rezultate më efektive mbi një pH prej 7.4, por në përgjithësi është një dezinfektues me veprim më të ngadaltë.

 

Katakteristikat

  • I lehtë në përdorim dhe më i saktë se kitet kimike
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideal për të përcaktuar cilësinë e ujit, në proceset industriale, Pishina dhe Spa

 

 

Specifikimet

 

Intervali

0.0 në 8.0 ppm

Rezolucioni

0.1 ppm

Saktësia

±0.1 ppm ±5% e leximit

Metoda

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 18-të, metoda DPD. Reaksioni midis bromit dhe reagentit shkakton një nuancë rozë në mostër.

Lloji i baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim i vazhdueshëm

Mjedisi

0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 95% 

Auto-off

pas dhjetë minutash mos përdorim

Burimi i dritës me në fotometër/kolorimetër

LED @ 525 nm

Detektor i dritës fotometër/kolorimetër

fotocelulë silikoni

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion për porosi

HI716 Checker® furnizohet me (2) kyveta për mostrat me kapak, bustina me reagentë për bromin për 6 teste (6 pako reagent pluhur), bateri dhe udhëzime.

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara