SKU
HI720

Fortësia e kalciumit Checker® HC - HI720

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Checker® është një pajisje më e avancuar se kitet e testimit kimik dhe më pak e avancuar se instrumentat profesionalë. Kitet kimike nuk janë shumë të sakta dhe japin vetëm 5 deri në 10 pikë rezolucion ndërsa instrumentet profesionale mund të kushtojnë qindra dollarë dhe mund të kërkojnë kohë për të kalibruar dhe mirëmbajtur. Checker® është i saktë dhe i përballueshëm ekonomikisht.

HI720 Checker®HC (Kolorimetri i dorës) është një mënyrë e thjeshtë, e saktë dhe me kosto efektive për të matur kalciumin. I projektuar si një alternativë më e saktë ndaj kiteve të testimit kimik, HI720 ofron rezultate të shpejta dhe të sakta në katër hapa të thjeshtë.

 

 

Specifikimet

 

Fortësia e kalciumit, Intervali

0.00 në 2.70 ppm

Rezolucioni

0.01 ppm

Saktësia

±5% e leximit ± 0.20 ppm

Metoda

Përshtatja e metodave standarde për ekzaminimin e ujit dhe ujërave të zeza, botimi i 18-të, metoda Calmagite. Reaksioni midis kalciumit dhe reagentëve shkakton një nuancë të kuqe-vjollcë në mostër.

Lloji i baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim i vazhdueshëm

Mjedisi

0 në 50°C (32 to 122°F); RH max 95% 

Auto-off

pas 10 min mos përdorim

Burimi i dritës

LED @ 525 nm

 

Detektori i dritës

Fotocelulë silikoni

Dimensionet

86.0 x 61.0 x 37.5 mm (3.4 x 2.4 x 1.5”)

Pesha

64 g (2.3 oz)

Informacion për porosi

HI720 Checker®HC paketohet me 2 kyveta dhe kapakët përkatës, reagentë (6 bustina),1 X 1.5X AAA bateri, dhe manualet e udhëzimet.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara