SKU
HI4004-45

Solucioni për kondicionimin dhe ruajtjen e kalciumit ISE - HI4004-45

98,00 € 10.780,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 98,00 EUR (10.780,00 Lekë)

In stock

HI4004-45 është një shishe 500 ml me zgjidhje kondicionimi dhe ruajtjeje ISE, e krijuar posaçërisht për elektrodat selektive të joneve të membranës së lëngshme të kalciumit (ISE) të Hanna-s. Membrana organike e polimerit të kalciumit ISE mund të kushtëzohet në tretësirën HI4004-45 përpara kalibrimit. ISE kalciumi mund të mbetet gjithashtu i montuar dhe i ruajtur në tretësirën HI4004-45 për qëllime të ruajtjes afatshkurtër.

  • Zgjidhje efektive për kondicionimin dhe ruajtjen
  • Shishe e ajrosur me vulë të papërshtatshme
  • Shishe e shënuar qartë me numrin e lot dhe datën e skadencës

 

Zgjidhja HI4004-45 është për kondicionimin dhe ruajtjen e elektrodave selektive të joneve të membranës së lëngshme të kalciumit HI4004 dhe HI4104 (ISE). Matja e kalciumit në tretësirë përcaktohet nga shkëmbimi i joneve të kalciumit përmes membranës organike të polimerit. Membrana e gjysmëqelizës ose e kombinimit të kalciumit ISE duhet të njomet paraprakisht në tretësirën HI4004-45 për të paktën një gjysmë ore përpara kalibrimit për të optimizuar reagimin e sensorit. HI4004-45 është një shishe 500 ml me zgjidhje kondicionimi dhe ruajtjeje që siguron performancë optimale të matjes nga ISE-të e kalciumit HI4004 dhe HI4104.
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara