SKU
HI7004L

Tretësirë buferike kalibruese pH 4.01 (500 mL) HI7004L

18,00 € 1.980,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 18,00 EUR (1.980,00 Lekë)

Out of stock

HI7004L është një tretësirë buferike me cilësi premium pH 4.01. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të paketuara mirë për të siguruar cilësinë e tretësirs. Linja e amortizatorëve të kalibrit hanna është formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 2 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH
  • Saktësia e +/- 0.01 pH @ 25°C
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të shtypura në çdo shishe

HI7007L është një bufer kalibrimi me cilësi premium pH 10.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të pastërtisë së lartë, ujë të deionizuar, ekuilibra të çertifikuar të kontrolluar në peshë dhe qelq të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar.

Paketim I përsosur

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirs

Çdo shishe ka të shënuar numrin e LOT-it dhe datën e skadencës

  • Buferat Hanna janë formuluar posaçërisht për të pasur një jetë të gjatë rafti për një shishe të pahapur.

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme buferit
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH

 

Specifikime

pH Saktesia

Standard ±0.01 pH

pH Value @25°C

4.01

Paketimi

Shishe

Size

500 mL

Sasia

1

Çertifikata e Analizës

Jo

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara