SKU
HI7007L

Tretësirë buferike kalibruese pH 7.01 (500 mL) HI7007L

18,00 € 1.980,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 18,00 EUR (1.980,00 Lekë)

Out of stock

HI7007L është një tretësirë buferike me cilësi premium pH 7.01. Buferët e kalibrimit Hanna kanë numrin e lotit dhe datën e skadencës të shënuar qartë në etiketë dhe janë të paketuara mirë për të siguruar cilësinë e tretësirs. Linja e amortizatorëve të kalibrit hanna është formuluar posaçërisht për të patur një skadim prej 2 vjetësh nga data e prodhimit për një shishe të pahapur.

  • Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH
  • Saktësia e +/- 0.01 pH @ 25°C
  • Tabela e temperaturës së vlerës aktuale të pH në temperatura të ndryshme të shtypura në çdo shishe

HI7007L është një bufer kalibrimi me cilësi premium pH 10.01 i prodhuar në përputhje me standardet ISO 3696/BS3978 duke përdorur kripëra të pastërtisë së lartë, ujë të deionizuar, ekuilibra të çertifikuar të kontrolluar në peshë dhe qelq të klasit A në një mjedis të kontrolluar me temperaturë të monitoruar me termometër të çertifikuar.

Paketim I përsosur

  • Siguron cilësinë dhe freskinë e tretësirs

Çdo shishe ka të shënuar numrin e LOT-it dhe datën e skadencës

  • Buferat Hanna janë formuluar posaçërisht për të pasur një jetë të gjatë rafti për një shishe të pahapur.

Etiketë e koduar me ngjyra për identifikimin e lehtë të vlerës pH

  • E lehtë për të identifikuar vlerat e ndryshme buferit
  • Tretësira nuk përmban ndonjë bojë që mund të njollosë qelizën referues të një elektrode pH

 

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara