SKU
HI765-004F

Çelësi i kontrollit të kalibrimit në -0,4°F (Sonda HI765) - HI765-004F

28,60 € 3.146,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 28,60 EUR (3.146,00 Lekë)

In stock

HI765-004F është një çelës kontrollues për kalibrimin e termometrave termistorë që përdorin serinë e sondave HI765. I projektuar për të simuluar -0,4°F (±0,8°F), ky çelës ofron një mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë për të kontrolluar saktësinë e instrumentit tuaj.

  • -0,4°F Vlera e vlerësuar
  • Verifikim i thjeshtë, i shpejtë
  • Për termistorët me sonda HI765

Çelësi i kontrollit të kalibrimit HI765-004F në -0,4°F është krijuar për të kontrolluar saktësinë e termometrit tuaj të termistorit. Ky çelës kontrolli është i pajtueshëm me cilindo nga termometrat termistorë të Hanna-s që përdorin serinë e sondave HI765. Duke lidhur thjesht çelësin e kalibrimit me hyrjen e sondës, përdoruesi mund të përcaktojë shpejt nëse njehsori duhet të rikalibrohet. Nëse leximi në ekran ndryshon më shumë se 0,8°F nga vlera e vlerësuar e çelësit, termometri duhet të rikalibrohet në qendrën tonë të shërbimit teknik. Për verifikimin periodik të kalibrimit të termometrit tuaj, rekomandohet të kontrolloni të paktën dy pika të kalibrimit. Vlera e çelësave të kontrollit të kalibrimit duhet të zgjidhet bazuar në temperaturën e pritur të mostrës.

Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara