SKU
HI731335N

Kapak për kuveta ( 4 copë ) për matësat e turbullirës - HI731335N

18,00 € 1.980,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 18,00 EUR (1.980,00 Lekë)

In stock

Hi731335N janë kapakët zëvendësues që me vidë kapen në kuvetat e qelqit të përdorura me matës turbiditeti portativ dhe në banak. Shih më poshtë për një listë të plotë të numrave të matësave të përputhshëm. Hi731335N përfshin 4 kapakë që përdoren me kuvetat e mostrave të qelqit HI731331.

HI731335N përfshin 4 kapakë për kapakët e qelqit HI731331 që furnizohen me matësit e turbiditetit në vijim:

  • HI83414
  • HI83749
  • HI847492
  • HI88703
  • HI88713
  • HI93414
  • HI98703
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara