SKU
HI753

Testues për kloruret (Chloride Checker® HC)-HI753

In stock

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Hanna Chloride Checker ®  plotëson të gjitha kushtet për të kryer matje si një instrumentet profesional. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Chloride Checker® përdor  një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me një çmim të përballueshëm sa të një kiti testimi kimik.

Hanna Chloride Checker ®  plotëson të gjitha kushtet për të kryer matje si një instrumentet profesional. Kitet e testimeve kimike kanë saktësi dhe rezolucion të kufizuar pasi ato mbështeten në syrin e njeriut për të dalluar ndryshimet në ngjyra. Instrumentet profesionale përfshijnë një burim drite të tillë si një llambë LED ose tungsten me një filtër dhe një detektor me sensor dritë për të përcaktuar me saktësi përqendrimin e joneve. Instrumentet profesionale ofrojnë rezolucion dhe saktësi më të madhe, por mund të kushtojnë qindra dollarë. Hanna Chloride Checker® përdor  një LED me gjatësi vale fikse dhe detektor fotografik silikoni për të siguruar saktësinë e instrumenteve profesionale me një çmim të përballueshëm sa të një kiti testimi kimik.

 

Karakteristikat:

 

  • Më i lehtë për t'u përdorur dhe më i saktë se kitet e testimit kimik
  • I dedikuar ndaj një parametri të vetëm
  • Madhësi e vogël, komoditet i madh
  • Ideale për: Cilësinë e Ujit, Aplikimet Mjedisore, Instuticione Arsimore, Prodhime Industriale

 

Specifikimet

 

Intervali i klorurit

0,0 deri në 20,0 ppm

Rezolucioni

0.1 ppm

Saktësia

±6% e leximit ± 0,5 ppm

 Lloji i Baterisë

1.5V AAA / 10,000 orë përdorim të vazhdueshëm

Mjedisi

0 deri në 50°C (32 deri në 122°F); RH max 95%

Fikja automatike

pas dhjetë minutash mospërdorim

Burimi i dritës në fotometër/kolorimetër

LED @ 470 nm

Detektor i dritës në fotometër/kolorimetër

fotocelë silikoni

Dimensionet

86,0 x 61,0 x 37,5 mm (3,4 x 2,4 x 1,5”)

Pesha

64 g (2,3 oz)

Informacion*

HI753 Checker®HC furnizohet me 2 kuveta dhe kapakët, kit me reagent për fillimin e testimit (6 pako me reagent), (2) shiringa 1 mL me majë, (1) bateri 1,5X AAA dhe një manual udhëzimi.

 Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara