SKU
HI97753

Fotometër portativ për klorin - HI97753

343,00 € 37.730,00 Lekë

Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 343,00 EUR (37.730,00 Lekë)

In stock

 

HI97753 është një fotometër portativ për matjen e klorideve në ujë. Ky matës ofron një sistem optik superior për matje jashtëzakonisht të shpejta dhe të përsëritshme.

 • CAL Check për verifikimin e performancës së matësit.
 • Modaliteti tutorial për instruksione hap pas hapi.
 • Ska nevojë për warm up time

 

Karakteristikat më të mira për rezultatet më të mira

Lëreni fotometrin tuaj t'ju udhëzojë përmes tutorialeve për instalimin, kalibrimin .Thjesht akseso Tutorial Mode në çdo fazë të procesit të rregullimit ose matjes me çelësin e dedikuar të ndihmës. Veçoria auto-off zgjat jetëgjatësinë e baterisë  nëse matësi lihet aksidentalisht i ndezur. Kur niveli i baterisë është nën 10%, një simbol paralajmërues do të ndizet për të treguar gjendjen e ulët të baterisë. Kur fuqia e ulët e baterisë mund të ndikojë në rezultatet tuaja, matësi do të mbyllet për të shmangur leximet e gabuara të shkaktuara nga niveli i ulët i baterisë.

CILËSITË

CAL CHECK

Veçori të avancuara duke përfshirë CAL-Check për të verifikuar performancën dhe nëse është e nevojshme, për të rikalibruar.

Modaliteti Tutorial

Modaliteti tutorial për udhëzime hap pas hapi për të udhëhequr një përdorues për herë të parë se si të kryejë saktë një matje.

Funksionaliteti i kontrollit CAL:

Veçoria ekskluzive e kontrollit CAL të Hanna-s lejon verifikimin e performancës dhe kalibrimin e njehsorit duke përdorur standardet e gjurmueshme NIST. Shishet tona standarde të kontrollit CAL janë zhvilluar për të simuluar një vlerë specifike absorbimi në çdo gjatësi vale për të verifikuar saktësinë e leximeve të mëvonshme.

 
Sistem optik i avancuar

 (LED) siguron më shumë dritë  duke përdorur më pak fuqi dhe një filtër të ngushtë interferencë band gjë që rezulton në lexime më të sakta.

Ndërtuar më mirë

I projektuar për t'u bërë ballë trokitjeve, rënieve gjatë eksperimenteve, trupi i ri IP67 siguron performancë të lartë në çdo mjedis. Optika e brendshme është e izoluar nga pluhuri i jashtëm, papastërtia dhe uji. Ky fotometër përdor një sistem ekskluziv të kyçjes pozitive për të siguruar që kuvetat të vendosen në të njëjtin pozicion për lexime të sakta çdo herë.

Projektim portativ

E bërë për t'u përshtatur rehatshëm në dorën tuaj për testimin në vazhdim ose ju mund të uleni për përdorim në banak, një ekran LCD ofron lexime  nga çdo kënd, ditë apo natë. Bateritë e furnizuara AA sigurojnë jetë për më shumë se 800 matje. Ne besojmë se blerja e një matësi duhet të jetë e thjeshtë. Fotometri juaj HI97753 ka shumë nga aksesorët e nevojshëm të nevojshëm për matjet e suksesshme. Çdo HI97753 furnizohet me:

 • Kuveta (2 pcs.)
 • Kapaku i mostrës (2 pcs.)
 • Stopper plastik (2 pcs.)
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 pcs.)
 • Manuali i instruksioneve
 • Çertifikata e cilësisë së matësit

Upgrade në Kit ** Chloride Photometer (përfshin standartet CAL CheckTM )

Çdo HI97753C furnizohet me:

 • Kuveta (2 pcs.)
 • Kapaku i mostrës (2 pcs.)
 • Stopper plastik (2 pcs.)
 • A zero- CAL CheckTM Kuveta A
 • HI97753B – CAL Check Kuveta B për Klorid
 • Leckë për fshirjen e kuvetave
 • Gërshërë
 • Bateri alkaline: 1.5V AA (3 pcs.)
 • Manuali i instruksioneve
 • Çertifikata e cilësisë së matësit
 • CAL CheckTM çertifikata standarte
Të gjitha çmimet janë të përjashtuar nga TVSH dhe pa kosto transporti, përveç nëse përcaktohet ndryshe. Hanna Instruments Albania Sh.p.k. — Rr. Frosina Plaku, Pallati 21, Ap. 1 — 1023 Tirana — TVSH M11621034H ©2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara